lbrink Bouw Activiteiten zijn sinds 1933 een begrip in het renoveren en verbouwen van diverse projecten op maat. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie, wij staan tot u beschikking.
Het bieden van kwaliteit en service is de basis voor ons product. Hierbij zijn klantgerichtheid en het leveren van maatwerk belangrijke kwaliteitsaspecten.
Wij luisteren naar uw wensen, geven bouwkundig advies en bieden oplossingen op maat.
U wilt op zolder een slaap-, hobby- of studeerkamer of beneden een grotere woonkamer?. Wij maken het, degelijk en met jarenlange garantie. Voor al uw woninguitbreidingen zoals een dakkapel, uitbouw of een serre bent u bij ons aan het juiste adres.

Te weinig aanbod in woningen, niet te ver weg uit de vertrouwde omgeving en toch ruimer leven, dan zijn de woninguitbreidingen van Ilbrink Bouw Activiteiten dé oplossing.

Ook bieden wij u een service aan dat wij met u volgens uw budget gezamenlijk tot een mooie oplossing kunnen komen.

Mocht na bovenstaande uw interesse gewekt zijn neemt U dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Wij houden ons graag aanbevolen.

 

Door onze jarenlange ervaring en het leveren van de juiste kwaliteit hebben wij al diverse klanten overtuigd van ons vakmanschap!!!